Itech-Bros Oy toimittaa kaiken sähköiseen kaupankäyntiin ja markkinointiin. Toteutamme tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja sähköiseen kaupankäyntiin ja markkinointiin kahden vuosikymmenen kokemuksella. Toimiala- ja yrityskohtaisesti räätälöityjen verkkokauppojemme avulla tarjoat B-to-B- tai kuluttaja-asiakkaillesi vaivattoman tavan tilata.
Myynnin tukijärjestelmämme nostaa automaation avulla myyntitoiminnan tehokkuuden uudelle tasolle ja sähköisellä suoramarkkinoinnilla tavoitat kustannustehokkaasti uusia asiakkaita. Lue asiakaslausunto »

Itech Webstore on ohjelmisto ammattimaiseen palvelujen tai tuotteiden verkkomyyntiin. Ohjelmistolla voidaan toteuttaa B-to-B myynti asiakaiskohtaisin hinnastoin ja näyttävä kuluttajaverkkokauppa tai niiden yhdistelmä. Ohjelmiston voi helposti integroida yrityksen taustajärjestelmiin. Lue lisää »

Itech Extranet soveltuu vaativien extranet-ratkaisujen toteuttamiseen. Voimme räätälöidä yrityskohtaisia ratkaisuja, jotka integroituvat yrityksen ohjelmistoympäristöön (ERP,CRM,...) tai voimme toteuttaa esim. täysin räätälöidyn CRM-ratkaisun osaksi extranet-kokonaisuutta. Jos tiedät millaisen käyttöliittymän tarvitset - me voimme sen toteuttaa. 4504135245

Itech Sales Support System on myynnin tukijärjestelmä, jolla saat aina ajantasaisen tiedon myynnin käyttöön. Ohjelmiston avulla kaikki hajanainen tuotetieto eri lähteistä saadaan ajettua yhteen tietokantaan. Myyjällä on aina käytössään mm. ajantasaiset myyntimateriaalit ja saatavuustiedot. Koko järjestelmä voidaan myös integroida yrityksen sähköisiin myyntikanaviin (B-to-B / B-to-C).
(822) 807-4606

Itech Integration Server ratkaisee yrityksen tietovirroissa olevat katkot välittämällä eri järjestelmille dataa juuri halutussa muodossa. Kaikki järjestelmät saa integroitua toisiinsa tavalla tai toisella. Poistamalla tietokatkot ja manuaaliset työvaiheet saat kaiken tehon irti yrityksen järjestelmästruktuurista. Itech Integration Server mahdollistaa myös erikoiskäyttöliittymien toteuttamisen, joissa eri lähteistä koostettua dataa voidaan hyödyntää ja muokata. Oli integraatiotarve sitten yksi tai kaksisuuntainen - syklinen tai reaaliaikainen, me toteutamme sen kymmenien eri integraatiototeutusten kokemuksella. Lue lisää »


SISÄLTÖHAKU

(626) 594-8098
Copyright © 2018-> Itech-Bros Oy

Powered by Itech Webstore »