Waar kan ik grote maten damesmode vinden

flashback9

De website van otto.nl heeft een enorm assortiment aan modeaccessoires en sieraden. In elke prijsklasse, in heel veel kleuren. We hebben in ons assortiment internationale grote merken maar ook kleine merken die hard aan de markt timmeren. Op otto.nl vindt je alles voor vrouwen, van jong tot oud. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarin zorgen we dat elke stijl vertegenwoordigd is in onze collectie, van chique tot punk en van stoer tot girly.
In onze enorme collectie fashion accessoires volgen we altijd de laatste trends en bieden we je elke week gloednieuwe producten. En wil je graag een koopje, geen probleem! Binnenkort vindt je ook onze outlet producten direct op de site!

(765) 228-2514

Wat schrijven mij geeft

schrijven2

Waar ik nu -naast school- het meest mee bezig ben, is in één woord samen te vatten: schrijven. Hoe ik vroeger een mooi schriftje gebruikte, zit ik nu elke dag wel achter m’n laptopje om worddocumentjes vol te schrijven over alles wat los en vast zit.

Als klein Kirstentje vond ik schrijven al geweldig. Ik kon pagina’s vol schrijven over Pip en Pop die naar school gingen en verliefT werden. Ik moet altijd weer lachen als ik dat teruglees, zeker als het gaat om hoe ik bijvoorbeeld het kwijtraken van een fietssleutel kon opblazen tot een mégaprobleem; heerlijk. Later werd dit wel minder, want ik propte m’n vrije tijd vol met afspraken met vriendinnen en sporten en maakte er simpelweg geen tijd meer voor vrij.

(661) 641-1484


Dus toch de ziekte van lyme?

Lyme12

Ik denk dat er wel een aantal mensen zijn bij wie ik de ziekte van lyme wel eens heb laten vallen, maar ik weet ook dat er nog een heleboel geen flauw idee hebben (of een verkeerd beeld hebben) van wat er nou met me aan de hand is. Jammer genoeg ligt het nou eenmaal niet zo simpel, maar ik denk dat ik nu wel kan zeggen dat er wat meer bekend is. Namelijk dat ik zeer waarschijnlijk de ziekte van lyme heb.

tricker


Fotoshoot door Mirjam!

hypertonia

Via een forum leerde ik Mirjam kennen en omdat ik wist dat ze goed kan fotograferen, had ik gevraagd of ze me wilde helpen met wat foto’s voor op mijn blog en social media. Het leek me leuk om weer eens wat mooie foto’s te hebben, maar dan in herfstachtige sferen. Daar reageerde ze heel enthousiast op en een paar dagen geleden hadden we dus de fotoshoot-date :-)

Continue reading